Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

ΦΑΣΕ ΜΠΟΥΚ

«Φασε μπουκ»
και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!


Ας δώσουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο μια ..τόση δα παρενθεσούλα για αυτό το ιστολόγιο
Καταρχάς εδώ που τα λέμε παιδιά μου έχει κάνει καλο…μαλιστα θα τολμούσα να πω τι καλο…τρικαλο σε όσους ήθελαν να δηχθούν με τον εύκολο τρόπο και δεν μπορούσαν

Φάση πρώτη “τραβάτε με και ας κλαίω”

Εδώ αγαπητοί μου είναι η φάση για όλους αυτούς που δεν ήθελαν ρε παιδί μου και με το ζόρι έκαναν …(ναι οκ.. σου κακόπεσε κολοβλαχε που μέχρι πρότινος σε έβλεπαν μόνο οι στάνες και η γίδα του απέναντι ) Τώρα βρε και εσύ μπορείς να δείξεις πόσο καγκουρας είσαι ανάμεσα σε τόσους χιλιάδες που κυκλοφορούν .. άντε βρε θα το κάνεις το κομμάτι σου πάλι.. και μάντεψε.. θα έχεις και κοινό.. που θα αποθεώνει την φάση όπου απαθανάτισες στο καφενείο του χωριού σου πατώντας “Like” . Δεν είναι προσωπικό μην τα παίρνεις δεν είσαι ο μόνος με προφίλ που δείχνει τρύπια κάλτσα.. γέμισε ξαφνικά ένα ιστολόγιο από πιτσιρίκια που εδώ καλά καλά δεν ξέρουν να γράψουν ένα e-mail και έχουν κάνει το ιστολόγιο παιδική χαρά.. βάζοντας καρδούλες-συννεφάκια-αστεράκια-σκατουλάκια και κάθε λογής λαμπιόνια πλάι πλάι στο όνομα τους.. έτσι για να φαίνετε σαν φωτεινή επιγραφή σκυλάδικου γι’αυτό σου λέω βρε. Μην ξενερώνεις την μάπα σου που μπήκες πλάι σε τούτα τα ανερχόμενα αστέρια της φωτογένειας…

Φάση δεύτερη “οι καφετζούδες στο ιντερνέτ “

AA!! Καλά εδώ μιλάμε είναι ένα από τα ποιο κορυφαία μυαλά του ελληνικού και όχι μόνο πολιτισμού.. έκανε την γκάφα και αυτός ο προγραμματιστής και σας έδωσε το δικαίωμα να κατασκευάζεται και εσείς εφαρμογές και εσείς του δώσατε και κατάλαβε! Πιάνει ο ένας και φτιάχνει : “να σου πω τον καφέ?” (Ω! παναγία μου) πως θα μου πεις τον καφέ ρε Μαλάκα? Αφού δεν ήπια καν…! Ο άλλος : ‘δες ποιος βλέπει το προφίλ σου’ (ναι οκ ) φιλαράκι να σε ξενερώσω λίγο? Αυτό που εσύ αποκαλείς hacking εγώ το λέω Μαλακία … πες μου έναν τρόπο που εσύ ανακαλύπτεις με έναν τελείως περίεργο τρόπο ποιος είδε το προφίλ μου.. άκου ψιλέ!! Δεν παίζει ..! άκυρο! Για να δεις εσύ το προφίλ μου ή να δουλεύεις στην ΝΑSA πρέπει ή να έχεις κάνει ιδιαίτερα με τον jack Norris .. (ε ξέρω γω αυτός όλα τα κάνει ..σίγουρα μπορεί να δει και το προφίλ μου) κατά συρροή πανίβλακες υποβαθμίζετε τον εαυτό σας και μόνο..!

Φάση τρίτη “Δημοκρατικές απόψεις “

Το ιστολόγιο δεν έχει τα εξής κουμπιά που απαιτούμε να βάλουν!!
1) Δεν μου αρέσει (η Μαλακία που για έναν ολόκληρο μήνα μας πλασάρεις )
2) Μου τα έπρηξες ( κλασική και αγαπημένη ατάκα )
3) Κόψε την πρωινή ( γιατί έχει επιπλοκές στην συνεννόηση)
4) Δεν κάνεις καθόλου ( μπορεί να συνοδεύεται από γαρνιτούρα όπως ούτε για τσομπάνης και άλλα πολλά)

Φάση τέταρτη “νεχτ τοπ γκομπλιν “

Η φάτσα σου ρε παιδί μου δεν είναι για πολλά.. αλλά οκ .! εντάξει ήσουν λιγάκι άτυχη με το body-kit (ω! θεέ γιατί?) που σου έδωσε ο θεός και πήρες ένα body-κήτος ,μην το βγάζεις 1.348.768.8 πόζες από την ιδία μεριά και μας το δείχνεις .. δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να μας αρέσει .. σε διαβεβαιώνω γι ‘αυτό!
Είναι πολύ εφαρμοστό το μπλουζάκι να πω! Ίσως φταίει ο φωτισμός .. αλλά η πραγματικότητα σπάει κόκκαλα και είναι σίγουρο γι ‘αυτό μην τις επεξεργάζεσαι τόσο πολύ ξέρω τι σου λέω δεν έχει ζυγαριά το Φώτο-σοπ τουλάχιστον ακόμα..!

Φάση πέμπτη “ πάτερ την ευλογία σου (μέσω chat)”

Καλά τώρα ..! δεν μπορεί να περιγραφεί αυτό με τις ταπεινές μου λέξεις! Ο λόγος αγαπητοί μου στους παπάδες-τα εξαπτέρυγα-τις οικουμενικές ανησυχίες και άλλων λογιών θρησκόληπτων κυβερνώ-πιστών ατόμων που είδαν φως και μπήκαν . Έκανε ο παπάς της ενορίας μας προφίλ και πραγματικά νιώθω ευλογημένος .Μετά από αυτό το ερέθισμα που μου δώσατε έχω να σας πω τα παρακάτω :
Η “ευλογία” σου δεν μας έφτανε από τον “οίκο του θεού” μας τρως πόρους τώρα και στο διαδίκτυο με On-line ευλογιές και ευχές έρχεσαι και εσύ αγαπητέ μαυροφορεμένε άντρα να μας αποτελειώσεις ..(μα αν είναι δυνατόν!) κάνουν προφίλ όπως ανέφερα και πριν σελίδες για τα πολυπόθητα “like” γκρουπ και διάφορα έτσι μικρό αστεία παιχνιδάκια για να περάσει η ώρα..ε μα τι να κάνουν και αυτοί έβαλαν οι εκκλησίες ιντερνέτ μην τους κακολογούμε έλα τώρα δεν θέλω αηδίες..! Μετά από “ώριμη” σκέψη φέραμε το νέο λουκ στα κατά χρόνια πίσω γραμμένα.. (μαζί με την εξέλιξη πρέπει να υπάρχει και ανάλογη υποστήριξη)

Μερικές νέες εντολές για την εξάγνιση του προφίλ σου
• 1. Εγώ ειμί ο Ισότοπος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου δουλείας, ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού του ιδίου .
• 6. Ου απορρίψεις αίτημα φιλίας.
• 7. Ου ανεβάσεις Φώτο με κελεμπία.
• 8. Ου κλέψεις ατάκες της ενορίας.
• 9. Ου ψευδομαρτυρήσεις (δηλαδή block) κατά του πλησίον σου προφίλ ψευδή.
• 10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί μπορεί να και να είναι αμαρτία .(δεν είμαστε σίγουροι.. θα δείξει!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου